Părul lăsat într-o parte vă poate da un aspect de fete “dulci”. Asta daca vreți să faceți o impresie pentru un băiat, eu zic că funcționează. Inocența peste orice alte detalii, funcționează întotdeauna, cel puțin la mine. Degeaba vă bombardați cu fel de fel de coafuri ciudate, decoruri, machiaje, etc, inocența câștigă întotdeauna. Câteva vedete, internaționale fac treaba asta și se pare că funcționează. Am zis vedete internaționale, pentru că la noi sunt mai mult animale într-un ambalaj frumos, servite pe post de accesoriu bărbaților. Să nu mai vorbim de părul pe care îl afișează “vedetele”.

Câteva din coafurile dulci:

Vanessa Hudgens cu un ponytail lateral. Multe dintre voi folosesc această coafură uneori la sala de fitness, ei vă zic că se poate și altundeva. Acest look se folosește de obicei, cu urechile acoperite, pentru că vă oferă avantaje maxime. Să nu uitați că ponytailul poate fi folosit și altfel, de exemplu prins la spate.

 

 

Selena Gomez folosește un alt truc: împletitura. Ar trebui să vă placă pentru că este unul dintre cele mai ușoare lookuri de făcut. Trebuie doar să găsiți pe cineva care știe sa împletească. Părul trebuie să vi-l aranjați în așa fel încât să nu fie centrat. Un accesoriu ce poate fi folosit ar fi un elastic, care să se potrivească cu culoarea părului vostru, și în acest mod nu faceți coafura să arate prea de clasele primare :) .

Diana Agron are un păr parcă nearanjat. Pentru acest look trebuie vă trageți părul în spate, să îl umflați puțin în față și să vă faceți niște bucle în cascada pentru feminitate și un aer festiv. Și pentru siguranță nu uitați de fixativ, spumă sau ce credeți voi că v-a face părul să rămână pe toată perioada voastră de distracție.

Taylor Swift și-a făcut tot acest stil “dulce” cu ajutorul buclelor și ele, lăsate într-o parte. De ce să vă faceți această coafură? Păi puteți foarte ușor să vă îmbrăcați cu ce doriți, pentru că merge cam cu orice (nu cu ornamente ondulate – bani și prostie la pachet: aici). Scăpați de unul din inamicul părului: placa de păr. Plus că puteți să vă arătați naturalețea cu ușoarele bucle făcute fie cu bigudiuri fie cu un ondulator  mic.